top of page

Belangrijk bericht rondom het Coronavirus

Als hoveniersbedrijf nemen wij ook onze verantwoordelijkheid om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan. Graag brengen wij u op de hoogte van onze aanpak.

 

Onze medewerkers zijn uitgebreid geïnformeerd over de maatregelen en de adviezen van het RIVM. Zij letten extra op hygiëne, wassen hun handen vaker en houden afstand van derden. 

De medewerkers buiten brengen hun pauzes door in de tuin of in de bus en niet meer bij de klant binnen. Projectoverleg doen we zoveel mogelijk een-op-een, indien iedereen gezond en fit is en anders telefonisch. Bezoeken aan leveranciers beperken we, het materiaal wordt zoveel mogelijk geleverd op uw of onze locatie.

 

Ook op ons kantoor aan huis zijn de maatregelen van invloed. Doordat onze kinderen thuis zijn en wij beiden thuis werken kan het zijn dat u wat langer moet wachten op antwoord op uw e-mail of voicemail. Werkopname-afspraken met klanten gaan alleen door als beiden ermee instemmen en anders telefonisch of via videobellen.

 

Met deze maatregelen kunnen wij onze dienstverlening voorlopig in aangepaste vorm voortzetten, met oog op uw gezondheid en die van onze mensen.

Wij vragen om uw begrip. Mocht u nog vragen hebben, dan vernemen we dit graag. Blijf gezond!

 

Vriendelijke groet,

Thomas en Rowena Kroon

 

bottom of page